Over ons

Green Wave Online Marketing is een marketingbureau boordevol kennis en ervaring binnen de online marketing branche. De kennis en ervaring zetten wij graag in voor uw online behoeften. Wij helpen u graag bij het behalen van uw online doelstellingen. Wilt u uw website uitbreiden? Meer kunnen aanbieden aan uw bezoekers? Of uw online vindbaarheid verbeteren zodat (potentiële) klanten uw website weten te vinden? Wij gaan deze uitdaging graag aan!

Green Wave

Green Wave staat voor het bekende fenomeen in het Nederlandse verkeer, de groene golf. Niets is er zo prettig als op een weg rijden waarbij alle lichten op groen staan. Jij kunt lekker doorrijden en komt snel en veilig op je plek van bestemming aan. Exact dát willen wij voor uw online doelstellingen realiseren. Online marketing zien wij als een grote weg, vol met stoplichten. Al die stoplichten zijn factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee u uw online marketing doelstellingen weet te behalen. Wij gaan er samen met u voor zorgen dat al deze stoplichten worden omgetoverd tot één grote groene golf. Alle stoplichten op groen, zodat uw online marketing doelstellingen zo soepel mogelijk behaald worden.

Diensten

Op het gebied van online marketing biedt Green Wave Online Marketing verschillende diensten aan. De meeste diensten hebben betrekking tot het verbeteren van de online vindbaarheid. We leven tegenwoordig in een digitale zoekcultuur, waarbij consumenten vooral op internet op zoek gaan naar de meest uiteenlopende zaken. Wellicht ook naar de diensten die u aanbiedt! Wij helpen uw website zichtbaar te zijn bij de zoekopdracht van uw potentiële klanten. De diensten die hier bij horen is website optimalisatie, SEO, linkbuilding en content creatie. Dit zijn een aantal peilers die van grote invloed zijn op uw vindbaarheid, en waar bij u graag bij willen helpen.

De aanpak

Samen met u gaan we kijken welke doelstellingen het beste bij uw online strategie horen. We analyseren de huidige website en gaan aan de slag met een plan van aanpak om te bepalen hoe we deze doelstellingen gaan bereiken. Uiteindelijk kunnen wij de gekozen strategie ook voor u uitvoeren en er voor zorgen dat u het maximale uit uw website kunt gaan halen.