Diensten

Bij Green Wave Online Marketing kunt u terecht voor verschillende online marketing diensten. Wij zien de weg naar een succesvolle online strategie niet als één simpele aanpassing aan uw website, maar als een reeks van onderdelen van uw website die allemaal goed moeten zijn. Bij één van meerdere van deze diensten helpt Green Wave Online Marketing u graag. De diensten die wij aanbieden zijn website optimalisatie, SEO, linkbuilding en content creatie. Stuk voor stuk belangrijke onderdelen van een succesvolle website. Dit zijn de diensten van Green Wave Online marketing:

Website optimalisatie

Website optimalisatie staat voor het verbeteren van uw website in de breedste zin van het woord. De manier waarop we uw website optimaliseren is afhankelijk van uw doelstellingen. In grote lijnen zorgt de optimalisatie van uw website ervoor dat de online vindbaarheid vergroot wordt. Maar ook dat uw bezoekers informatie te zien krijgen waar zij naar op zoek zijn en dat de bezoekers worden gestimuleerd om datgene te doen op uw website wat u graag wil. Bijvoorbeeld het kopen van een product, het downloaden van een rapport, het invullen van het contact formulier of een andere activiteit. Wij kijken grondig naar de huidige website, want goede elementen hoeven we uiteraard niet te vervangen, en gaan kijken welke aanpassingen nodig zijn om een beter resultaat te halen.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat een website vindbaar wordt in grote online zoekmachines zoals Google. U wil natuurlijk dat potentiële klanten bij uw website uitkomen als ze een zoekopdracht op internet doen waarbij u ze kunt helpen. Om dit te realiseren moet een website aan een aantal peilers voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de technische optimalisatie (Google moet de website kunnen lezen). Daarnaast moet er content op de website aanwezig zijn waar bezoekers naar op zoek zijn, en er moet op internet voldoende verwezen worden naar de betreffende website. Zoekmachine optimalisatie stopt daar niet, maar is een blijvend proces. Green Wave Marketing neemt dit graag voor u uit handen.

Linkbuilding

Een goed linkprofiel kan niet los gezien worden van goede online vindbaarheid. Een sterk linkprofiel zorgt voor een stijging in de online zoekresultaten. Green Wave Online Marketing heltp u graag bij het opzetten van een sterk en kwalitatief linkprofiel. Binnen ons netwerk zijn er vele websites in verschillende categoriën die we kunnen inzetten om naar uw website te laten linken. Wij zetten voor u graag een linkbuildstrategie op die we in ons netwerk op een goede manier kunnen uitvoeren. Waar je moet komen staan, hoe je er moet komen te staan en hoe lang je er moet blijven staan, dat zijn vragen die wij dan ook graag voor je beantwoorden. Green Wave Online Marketing beschikt over een mooi portfolio om met andere partijen een linkruil aan te gaan.

Content creatie

Een goede website heeft goede content nodig. Niet alleen voor een goede vindbaarheid, maar ook voor de gebruikerservaring van uw bezoekers. Bezoekers willen juist díe informatie vinden waar ze specifiek naar op zoek zijn. Met goede content kun je heel nauwkeurig inspelen op de informatiebehoefte van de bezoekers. Hoe beter je dit doet, hoe groter de kans is dat men voor uw website gaat kiezen, en dat ze vroeg of laat klant gaan worden bij u. Kwalitatieve teksten, flitsende infographics of sprankelende animatie, met goede content kun je alle kanten op. Green Wave Online Marketing neemt dit graag voor u uit handen.

Website ontwikkeling

Een website ontwerpen, bouwen en onderhouden is een taak waar je je wellicht liever niet mee bezig houdt. Wij nemen dit maar al te graag van je over. Samen gaan we er voor zorgen dat er een website komt te staan waar je trots op bent, een website die je graag deelt met al je (potentiële) klanten. Wij bieden je verschillende pakketten aan. Jij hoeft zelf nergens naar om te kijken, wij regelen het van A tot Z voor je. Zo veel als jij wil!